Ima li zainteresiranih?

Cetinski prodaje luksuznu vilu u Istri: "Prodaje se već neko vrijeme, ne zato što mi hitno treba novac"

Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (Foto: Instagram) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Tony Cetinski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Tony Cetinski (Foto: Promo) Galerija

49-godišnji Tony Cetinski traži novog vlasnika svoje kamene vile po domaćim oglasnicima.

Istarska vila Tonyja Cetinskog traži novog vlasnika.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Točnije, to joj traži 49-godišnji pjevač po raznim domaćim oglasnicima, a radi se o luksuznoj vili s bazenom u Radetićima.

Vilu je glazbenik naslijedio od roditelja, a prodaje ju za 1.250.000 eura, što je oko 9,3 milijuna kuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski (@tonicetinski) on

Kamena vila površine je 226 m2, a smještena je na zemljištu površine 1136 m2. "Prekrasna dizajnerska vila idealna za miran obiteljski život, a ujedno se može koristiti kao vila za odmor ili najam", stoji u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski (@tonicetinski) on

"Kamena vila je na prodaju već neko vrijeme, tako da to nije sad objavljeno zato što mi hitno treba novac ili nešto. Vjerojatno je ažuriran oglas pa zato piše da se prodaje od početka ožujka. Ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe dobar kupac, zašto ne", otkrio je Tony za 24 sata.

Glazbenik je tijekom godina često znao objavljivati fotografije iz vile na svojim društvenim profilima, a sigurni smo kako će novi vlasnik uživati u svim njezinim sadržajima, baš kao što je dosad Tony. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene