Što se događa?

Omiljeni glumac zabrinuo fanove svojom sve tanjom pojavom, a dodatne sumnje potaknule su suze njegove supruge

Tom Hanks i Rita Wilson - 5 Tom Hanks i Rita Wilson - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hanks i Rita Wilson - 3 Tom Hanks i Rita Wilson - 2 Tom Hanks i Rita Wilson - 4 Tom Hanks i Rita Wilson - 1 Tom Hanks i Rita Wilson - 5 Tom Hanks i Rita Wilson - 4 Tom Hanks i Rita Wilson - 3 Tom Hanks i Rita Wilson - 1 Tom Hanks - 2 Rita Wilson i Tom Hanks - 5 +21 Rita Wilson i Tom Hanks - 4 Galerija

Glumac Tom Hanks zabrinuo je sve obožavatelje na novim fotografijama paparazza, na kojima izgleda iznimno mršavo.

Poznati omiljeni glumac Tom Hanks zaprepastio je novim fotografijama paparazza. Naime, Tom je viđen u šetnji sa suprugom Ritom Wilson, a glumac je vidljivo mršaviji nego inače.

Pogledaj i ovo Rita Wilson i Tom Hanks - 2 Vraćaju vjeru u ljubav U 34 godine prošli su i dobro i zlo: ''Stajali smo na semaforu, kroz mene su prošli trnci kad mi je to rekao...''

Brojni obožavatelji zabrinuli su se jer ne znaju je li u pitanju neka nova uloga za koju mora izgubiti kilograme ili glumac ima zdravstvenih problema koji štete njegovoj kilaži.

Podsjetimo, nedavno je zabrinuo okupljene na premijeri filma ''Elvis'', na kojoj su mu se vidljivo tresle ruke. Tom je pokušao sakriti drhtavicu dok je držao mikrofon, ali to mu baš i nije uspjelo.

2020. godine Hanks se izjasnio i da su on i supruga teško podnijeli koronavirus, a dok je bio zaražen, glumac je čak bio i u bolnici. Nakon virusa oštećen mu je organizam i osjeća se slabije nego inače.

Strani mediji prenose kako je Tomu dijagnosticiran tremor, bolest koja se javlja zbog povećanog stresa. Zasad nije otkriveno ima li i dodatnih problema sa zdravljem, pa su mnogi obožavatelji u strahu za njega.

Rita je pak fotografirana na večeri za četvero u Malibuu, a glumica je tijekom večere zaplakala iz nepoznatog razloga. Paparazzi su je uhvatili kako briše suze sjedeći za stolom s Tomom, njihovim sinom Chetom i Tomovom kćeri iz prvog braka Elizabeth. Mnoge zanima o čemu je bila riječ jer je Rita nekoliko puta zabrinuto pogledala u sina i brisala suze, a po izrazima lica ostalih prisutnih na večeri ne može se otkriti što ju je potaknulo na suze.

Fotografije je podijelio Daily Mail.

Tom je odavno osvojio simpatije publike diljem svijeta svojim karakterom, ali i filmskim ostvarenjima kao što je "Forrest Gump", za koji je osvojio Oscara, kao i mnogim drugim filmskim ostvarenjima. U sretnom je braku s kolegicom Ritom Wilson od 1988. godine te imaju sina Cheta i Trumana Theodorea. Tom iz prijašnjeg braka ima kćer Elizabeth i sina Colina, koji je poznati glumac.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +34 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +12 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene