prati je više od milijun ljudi

Tko je nova prva dama koja je izazvala zanimanje javnosti? Nedavno se razvela nakon 22 godine braka, a procurio je i njihov kućni uradak!

Fatima Florez Fatima Florez Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Fatima Florez - 1 Fatima Florez - 2 Fatima Florez - 3 Fatima Florez - 4 +12 Fatima Florez - 5 Galerija

Fatima Florez nova je prva dama Argentine, a također je poznata i kao voditeljica, glumica, komičarka i imitatorica.

Djevojka novoizabranog predsjednika Argentine Javiera Mileia privukla je veliku pozornost javnosti otkako je postala prva dama.

Milei, kojeg zovu i argentinski Donald Trump, u vezi je s glumicom, voditeljicom, komičarkom i imitatoricom Fatimom Florez, koja je već otprije bila poznata argentinskoj publici, a sada je izazvala zanimanje i ostatka svijeta.

Fatima je tijekom izbora bila velika podrška Javieru te je čak na svojem profilu na Instagramu, gdje je sada prati više od milijun ljudi, objavila fotografiju na kojoj glasa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imitadora - Actriz - Cantante - Bailarina (@soyfatimaflorez)

No unatoč interesu koji su privukli, javnost im nije baš najnaklonjenija i mnogi sumnjaju da će Fatima uspjeti ukrotiti Javiera, koji slovi kao plejboj i sebe naziva lavom.

Ona je na takve komentare odgovorila šaljivom imitacijom svojeg dečka, uz koju se prikladno nazvala lavicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imitadora - Actriz - Cantante - Bailarina (@soyfatimaflorez)

Par je u vezi od srpnja ove godine, a upoznali su se u talk showu u prosincu prošle godine, dok je ona još bila u braku.

Sa sada već bivšim suprugom Norbertom Marcosom, koji je od nje stariji 20 godina, Fatima je u braku provela 22 godine. Njih dvoje upoznali su se na snimanju jedne serije, gdje je on prepoznao njezin talent za imitaciju i postao joj menadžer.

Vjenčali su se 2001. godine, a on joj je pomogao izgraditi karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imitadora - Actriz - Cantante - Bailarina (@soyfatimaflorez)

Fatima se otad pojavila u brojnim televizijskim emisijama i showovima, pokrenula je i vlastitu emisiju Fatima Florez es Única, a simpatije javnosti osvojila je i svojom imitacijom nekadašnje argentinske potpredsjednice Cristine Kircner.

No posebno zanimanje javnosti privukao je kućni pornouradak koji je snimila s bivšim suprugom i koji je 2013. dospio u javnost te se munjevito proširio internetom.

Inače, nije poznato kada se Florez razvela od bivšeg supruga ni je li razlog tome bio njezin novi dečko i novoizabrani predsjednik Argentine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene