Ludi jedno za drugim

Jedan od najzaljubljenijih celebrity parova prepustio se strastima u plićaku ne mareći za poglede

Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Iman Shumpert (Foto: Instagram) Iman Shumpert (Foto: Instagram) +0 Iman Shumpert (Foto: Instagram) Galerija

Za oblinama Teyane Taylor svojedobno je poludio i reper Kanye West, suprug Kim Kardashian.

Ona ima jedno od najzanosnijih tijela u glazbenoj industriji.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Za njim je svojedobno poludio i slavni reper Kanye West, koji je pjevačicu Teyanu Taylor izabrao za glavnu zvijezdu svoga spota za pjesmu "Fade". Teyana nije pjevala, ali je pokazala zavidne plesne sposobnosti i savršeno utrenirano tijelo, a svi su odmah htjeli saznati njezin fitness režim.

Besprijekornu liniju 28-godišnja pjevačica pokazala je i nedavno u Miamiju na odmoru sa suprugom, NBA košarkašem Imanom Asanteom Shumpertom, koji je njihovu kćerkicu Iman Taylu porodio sam u njihovoj kući nakon što je njegova supruga završila u trudovima tjednima ranije nego što je trebalo.

Par se vjenčao 2016. godine u tajnosti, a slove za jedan od najzaljubljenijih.

Tako je izgledalo i u vrućem Miamiju, gdje duo nije skidao ruke jedno s drugoga, a u plićaku je sve gorjelo od njihovih dodira. Duo u maženju nisu spriječili niti znatiželjni paparazzi koji su ih fotografirali iz svih kutova. Ipak, veza para nije uvijek bila bajkovita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on

"Iskreno, uopće mi se nije sviđao na početku te sam se pravila da sam neosvojiva", otkrila je pjevačica u jednom ranijem intervjuu. "Bili smo na jednoj zabavi, on je bio pijan, skinuo je majicu i samo sam pomislila kako pretjeruje. Onda mi je rekao: 'Dušo, trebaš me u svom životu', i to mi je bilo odbojno", nastavila je. Unatoč tome, par se sprijateljio.

Sportaš se zatim ozbiljno ozlijedio, a dok je čekao operaciju, Teyana mu je poslala mali znak pažnje koji ih je spojio. "Oboje smo u to vrijeme prolazili kroz prekide, a kada se ozlijedio, potrudila sam se osloboditi cijeli dan kako bih se uvjerila da je u redu i tako je sve počelo."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on

Par nije uspio izbjeći ni razne glasine tijekom godina, kao npr. to da je Iman varao suprugu s povremenom djevojkom svog kolege Tristana Thompsona, koji je poznat i kao bivši dečko Khloe Kardashian te otac njezina djeteta. Glasine nikada nisu potvrđene, a Teyana se tada ljutito oglasila na Twitteru da ju ne uvlače u takve priče.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je par pred razvodom, no očito je kako su to bile samo glasine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene