Prekrasne!

Tatjana Jurić u haljini koja je istaknula njene atribute, a i Mia Kovačić pažnju je privlačila jednim detaljem

Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić i Mia Kovačić Slavko Midzor 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Mia Kovačić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +9 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić i Mia Kovačić odlučile su se na sigurne crne outfite kojima su svejedno privukle poglede na modnoj reviji Elfsa u Zagrebu.

Voditeljice Mia Kovačić i Tatjana Jurić rado provode vrijeme skupa i izvan poslovnih prostorija.

Pogledaj i ovo Fakap s Lukom Nižetićem - 1 Veliki uspjeh! "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

Posjetile su modnu reviju fenomenalnog dvojca Elfsa koji su prezentirali novu jesen/zima kolekciju. 

Ispred fotoaparata pozirale su nasmiješeno i zagrljeno, a pridružio im se i jedan od dizajnera Elfsa Aleksandar Šekuljica.

Za ovu prigodu obje su odabrale all black outfite u kojima su svejedno istaknule svoje zanosne atribute i zasjale.

Mia je odjenula prozirne štrample i majicu koji su na kraju izgledali kao kombinezon, a na to je odjenula šljokičaste crne kratke hlačice i crni sako s puf rukavima. Do izražaja su posebno dolazile njezine neobične cipele s drvenom petom. Bordo ruž istaknuo je njezine usne, a valovi u kosi dodatno su začinili cijeli izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Tatjana je nosila jednu od Elfsovih kreacija, a riječ je o crnoj midi haljini s puf kratkim rukavima i dubokim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio na njezine bujne grudi. Crne platforme, zlatna ogrlica i crveni ruž dale su dodatan štih cijelom outfitu. 

Djevojke su pokazale da se i u crnini može privući pažnja, te su one to odlično odradile. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene