Skoro poginuo

Drama u golemom kamionu: Slavnom glumcu otkazale kočnice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sylvester Stallone otkrio je kako je njegovog kolegu spasilo sportsko iskustvo iz prošlosti...

Kada se kamion kojeg je vozio akcijski junak Jason Statham sunovratio u more tijekom snimanja, slavnog glumca spasila je njegova sportska prošlost, otkrio je Sylvester Stallone koji sa Stathamom glumi u trećem nastavku filma Plaćenici (The Expendables).

Pogledaj i ovo Syvester Stallone nešto sigurno niste znali Priču o akcijskoj legendi od neimaštine do zvijezda pogledat ćete s guštom!

Prije premijere u Londonu šezdesetosmogodišnji Stallone rekao je: 'Bio je na korak do smrti. Vozio je kamion od tri tone i otkazale su kočnice. Bio je na 20 metara visine i sunovratio se u Crno more!'

'Srećom, prije te vožnje s kamiona smo skinuli vrata. Da je itko drugi vozio, sigurno bi poginuo jer je Jason na sebi imao teške čizme i remenje za oružje. No, s obzirom na to da se Jason bavio skokovima u vodu, uspio se izboriti', razjasnio je Stallone.

 

Statham, 47, natjecao se za Veliku Britaniju 1990. na Commonwealth sportskim igrama, no od karijere skokova u vodu odustao je nakon što ga je proslavio Guy Ritchie filmom Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

Jason je poznat po tome što većinu opasnih scena snima sam, no vjerujemo kako će nakon ovog dvaput razmisliti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene