66 uzvanika na Pantovčaku

Pogledajte tko se sve družio s kraljevskim parom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svečana večera okupila je brojna poznala lica. Tek je 66 osoba dobilo tu čast provesti večer s princom Charlesom i njegovom suprugom Camillom.

Brojna poznata lica sinoć su imala čast družiti se s kraljevskim parom. Među šezdesetak ljudi našli su se brojni političari, umjetnici, znanstvenici, akademici te predstavnici vjerskih zajednica.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Dok još nije bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

Tako su se na Pantovčaku mogli vidjeti premijer Tihomir Orešković sa suprugom Sanjom, prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko koji je stigao sa suprugom Anom, ali i predsjednik Sabora Željko Reiner. Od političara tu još bili i Vesna Pusić, Miro Kovač, Milorad Pupovac, Gordan Jandroković te brojni drugi.

Među mnogobrojnim uzvanicima našla se i glumica Zrinka Cvitešić, inovator Mate Rimac te guverner HNB-a Boris Vujčić.

Dakako sve je blagoslovila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je održala zdravicu te kazala Charlesu da je donio "novi optimizam koji nam svima u Hrvatskoj treba".


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene