Sve se drži u tajnosti

Najpoželjniji holivudski neženja ponovno zauzet? Život nove djevojke obilježili su seksualni skandali

Bradley Cooper i Irina Shayk - 2 Bradley Cooper i Irina Shayk - 2 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 4 Huma Abedin - 5 Huma Abedin - 2 Huma Abedin - 1 Huma Abedin - 3 Huma Abedin - 4 Huma Abedin i Hillary Clinton - 2 Huma Abedin i Hillary Clinton - 1 Huma Abedin i Anna Wintour - 2 +24 Huma Abedin i Anna Wintour - 1 Galerija

Hollywoodom se počelo šuškati kako Bradley Cooper ima novu djevojku Humu Abedin, a vezu je navodno sredila glavna urednica Voguea Anna Wintour.

Uspješni holivudski glumac Bradley Cooper oduvijek slovi za poznatog neženju i markantnog gospodina koji je uspio zavesti brojne poznate ljepotice, a sad se počelo šuškati da je već neko vrijeme u vezi s novom djevojkom, Humom Abedin.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Par je, navodno, u vezi već nekoliko mjeseci, a Page Six piše kako su zajedno čak i stigli na prestižnu večer Met Gale, a potom se razdvojili prije poziranja na tepihu.

Priča se da je upravo organizatorica Met Gale, slavna novinarka i urednica časopisa Vogue Anna Wintour namjestila da se ovo dvoje upoznaju, a ništa o ovoj vezi još nije potvrđeno.

''Anna je definitivno igrala veliku ulogu. Jako je dobra prijateljica Bradleyju i obožava Humu'', rekao je bliski izvor za Page Six.

Huma je navodno potvrdila da se viđa s nekim, ali sve do sada nije se znalo o kojem muškarcu se radi.

Inače, Huma je poznata američka političarka koja je radila u uredu Hillary Clinton u utrci za predsjednicu 2016. godine, a uz Clinton je bila od kraja 90-ih godina. U medijima se o njoj pisalo nakon skandala koji je napravio njezin bivši suprug Anthony Weiner.

Anthony je također bio jedan od američkih zastupnika, a 2017. godine završio je u zatvoru na 21 mjesec jer je slao gole fotografije i poruke seksualnog sadržaja svojoj zaposlenici dok je ležao u krevetu s maloljetnim sinom Jordanom. Ovakvo ponašanje zastupnika trajalo je godinama, a onda je izgubio sudske presude i morao potpisati razvod od Hume.

Abedin je 2021. napisala memoar ''Both/And'' o skandalu te u intervjuu za The Guardian priznala kako se osjećala dok je trajalo suđenje i kad su na vidjelo izašle odvratne tajne njezina bivšeg supruga, a priznala je i kako joj je sve bilo vrlo ponižavajuće jer je bila nevina sve do svoje 32. godine, dok se nije udala za Anthonyja.

''Srce mi se slomilo, kao da je netko gazio po njemu i raskomadao ga. Osjećala sam se poniženo. Živjela sam u sramu jako, jako dugo'', rekla je.

Huma je rekla da je memoar bio ideja Anne Wintour, s kojom je dugogodišnja prijateljica, a koja joj je i pomogla njezinu priču prikazati javnosti.

Cooper je poznat po vezama s brojnim poznatim ljepoticama, a posljednja dulja veza bila je s ruskom manekenkom Irinom Shayk, s kojom je dobio i svoje prvo dijete, kćer Leu de Seine.

Prije Irine Bradley je dvije godine ljubio modela Suki Waterhouse, a prije nje glumicu Zoe Saldanu.

2006. godine oženio je glumicu Jennifer Esposito, a brak je završio nakon samo godinu dana. Potom je utjehu pronašao u kolegici Renee Zellweger.

Je li Anna Wintour napravila dobar spoj, vidjet će se za nekoliko mjeseci, kad i navodna veza ovog dvojca izađe na vidjelo ili priče utihnu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i David Beckham Francesca von Habsburg - 4 Francesca von Habsburg - 3 Francesca von Habsburg - 1 +25 Francesca von Habsburg - 8 Celebrity Tko je austrijska nasljednica koja posjeduje luksuzni resort na Lopudu gdje trenutno ljetuju Beckhamovi?

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Rainey Qualley i Lewis Pullman Rainey Qualley i Lewis Pullman Rainey Qualley i Lewis Pullman Rainey Qualley +13 Rainey Qualley - 2 Celebrity Kći slavne glumice u badiću neobičnog kroja jedva prekrila atribute, a novi dečko teško joj je odolio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene