Showbuzz ❤

Spektakl napokon vani - Uz ekrane prikovao milijune obožavatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i svake godine - u isto vrijeme s većinom istim ljepoticama, no ujedno i posve drugačiji, svježi te i dalje - spektakularan!

Objavljeni su dijelovi spektakularnog Victoria's Secret Fashion Showa koji je snimljen sredinom studenog, a emitiran sinoć na televizijskoj postaji CBS.

Pogledaj i ovo showbuzz Nebitna je Bivša mu se bacila u zagrljaj, no njegove oči gledale su samo jednu

Nakon revije donjeg rublja, pojavile se na zabavi redom bez - grudnjaka!

Prekrasne anđelice modnog branda Victoria's Secret pokazale su sinoć zašto su neke od najljepših žena na svijetu. Savršena tijela, prekrasna lica - i to sve kombinirano sa spektakularnim kostimima - dio je modnog showa koji slovi za jedan od najomiljenijih u modnoj industriji.



Gledatelji su sinoć imali priliku uživati u nekoliko tematskih cjelina, u sklopu kojih su ih zabavljala i poznata glazbena imena, među kojima je bila i Taylor Swift koja se uklopila u show kao da je jedna od anđelica.



Podsjećamo, Candice Swanepoel je nosila je grudnjak vrijedan 10 milijuna dolara, poznat i kao Fantasy Bra, Alessandra Ambrosio je zanosno izgledala baš poput njezinih kolegica Adriane Lime, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Toni Garrn, Caroline Brasch, Monike Jagaciak, Jessice Hart, Kasie Struss, Kelly Gale, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Lily Donaldson i ostalih savršenih žena koje imaju čast hodati po ovoj slavnoj modnoj pisti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene