Dobila zahvalu

FOTO Slavna pjevačica podržala gay prava u Rusiji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pop zvijezda podržala je kampanju za gay prava u Rusiji.

Poznata pjevačica Rihanna objavila je vlastitu fotografiju na kojoj nosi kapu s oznakom 'P6', što je skraćenica za Principle 6, piše CNN.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Rihanni nije pomogla ni bunda: Gole noge otkrile dlačice!

Kampanja je pokrenuta kako bi se spriječila anti-gay propagandni zakon u Rusiji tijekom održavanja Zimskih olimpijskih igara.

Rihanna ima 34 milijuna pratitelja na Twitteru, a fotografija vodi na njezin Instagram profil, na kojemu ima 12 milijuna sljedbenika. U nekim od 'tweetova', pjevačica je 'linkala' članke koji se također bave ovim aktualnim problemom.

'Wow, hvala ti Rihanna što si stala uz nas i što se boriš za jednakost na Olimpijskim igrama', odgovorili su iz grupe za jednakost 'All Out'.

Naime, u lipnju je parlament donio zakon koji propisuje da je protuzakonito govoriti djeci o gay jednakosti. Međunarodna zajednica žestoko je kritizirala zakon kao arhaičan i diskriminirajuć.

Prošlog je tjedna ruski premijer Dmitrij Medvedev potpisao dekret o zabrani usvajanja ruske djece od strane stranih istospolnih parova. Takav potez također zabranjuje strancima, koji potječu iz zemalja u kojima je istospolni brak legalan, da posvajaju rusku djecu.

'Ovdje se možete osjećati sigurno i slobodno, no molim vas, ostavite našu djecu na miru', izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene