Ovo niste znali

Scarlett nikako ne voli ...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna Scarlett želi biti shvaćena kao ozbiljna glumica te joj nimalo ne imponira dodijeljeni nadimak.

Mnogi nadimci pod kojima se kriju neki od najpopularnijih i najpoznatijih celebritya znaju izazvati različite reakcije i asocijacije, ali su uglavnom bezopasni.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) velika sreća! U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

Posljednjih nekoliko godina skraćeni nadimci, koji se dodjeljuju slavnim osobama postali su posebno popularni. U nekim su slučajevima čak i preuzeli ulogu brenda – npr. J.Lo.

No, Scarlett Johansson se ne slaže s tom procjenom, te je u nedavnom intervju izrazila nezadovoljstvo vezano uz svoj nadimak ScarJo, piše Dailymail.

U novom izdanju časopisa 'Gamour' Johansson je otkrila kako smatra da je njezin nadimak više iritantan nego simpatičan te dala do znanja da nema previše poštovanja prema ljudima koji ga koriste.

Sada konačno zna što želi u životu!

Scarlett trenutno uživa u životu, prije šest mjeseci zaručila se za francuskog novinara Romaina Dauriaca, a nedavno je objavila i da čeka svoje prvo dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene