"Slatko"

Spreman za svoju transformaciju: Siniša otkrio djelić lude atmosfere iz garderobe iščekivanog showa

Siniša Ružić Siniša Ružić In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić +0 Siniša Ružić Galerija

Siniša Ružić je na profilu na Instagramu objavio fotografiju i pokazao kako teku pripreme za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Televizijski i kazališni glumac Siniša Ružić koji nas je ovojio ulogom policijskog načelnika Tome u seriji "Na granici", sada će nove simpatije gledatelja pokušati osvojiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji gledamo od 8. ožujka u programu Nove TV.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP - 15 ''Zauvijek će(š) biti tu...'' Pobjedničku transformaciju našeg pjevača komentirale su i supruga i kći neprežaljenog Massima: ''Hvala ti za ovo što smo vidjeli i čuli...''

Pripreme su u tijeku, a da kandidatima pritom ne nedostaje dobre zabave, Siniša je pokazao na svom profilu na Instagramu gdje je objavio fotografiju iz šminke.

"S mojom vizažisticom Nicole, jednom od brojnih sjajnih žena u šminci, masci i frizuri", napisao je Siniša uz objavu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic) on

Footgrafija na kojoj pozira s kompletnom šminkom na licu na putu prema transformaciji u repericu Cardi B, nasmijala je njegove obožavatelje i prijatelje.

"Slatko", "Opa", "Koliko usta", "Čarobno", poručili su mu u komentarima.

Osim Siniše kao kandidate u showu ćemo gledati i Lanu Klingor Mihić, Marka Braića, Marija Valentića, Nedu Parmać, Fabijana Pavla Medvešeka, Lu Jakelić i Marinu Orsag.

Osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) +0 Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezde kultnog filma ''Povratak u budućnost'' opet skupa nakon 35 godina, pogledajte kako izgledaju danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene