njoj su 64 godine?!

Holivudska ikona u majušnom bikiniju pokazala tijelo boginje, obožavatelji je mole samo jedno: "Nemoj više nikada..."

Sharon Stone Sharon Stone Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 1 Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Instagram) +1 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Galerija

Sharon Stone na Instagramu je pokazala kako izgleda u bikiniju, a fotografija je izazvala pravu pomutnju.

Holivudska ikona Sharon Stone (64) zapalila je Instagram svojom novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Sharon Stone uvijek divna Legendarna glumica otkrila kako u 66. godini izgleda ovako besprijekorno, jedne stvari se posebno drži!

Glumica je pozirala u majušnom bikiniju, u kojem se pohvalila zavidnom figurom u sedmom desetljeću, a uz fotku se našalila na račun svojeg izgleda.

"Zašto sam uvijek u najboljoj formi kada ljeto završi?" napisala je Sharon i pokrenula lavinu komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

"Uvijek si u najboljoj formi", "Boginja", "Wow, izgledaš sjajno", "Ikona", "Kakav komad", "Kraljica", "Savršena si", pisali su joj obožavatelji, koji su za nju imali i jednu molbu.

"Nemoj više nikada nositi odjeću", "Trebala bi stalno biti u bikiniju", poručili su joj u komentarima.

Sharon je nedavno na Instagramu objavila i fotku na kojoj pozira bez gornjeg dijela badića, a grudi je jedva prekrila ručnikom koji je prebacila preko ramena.

Sharonina bogata karijera započela je u 70-ima, kada je kao model zapela za oko Woodyju Allenu, koji joj je dao ulogu u svojem filmu "Stardust Memories". Nakon toga uslijedile su uloge u filmovima "Deadly Blessing", "Total Recall", "Sliver", "Casino", "Sphere", "Broken Flowers" i mnogim drugima, koji su joj osigurali status holivudske ikone, dok titulu seks-simbola ponosno nosi od 1992. godine, kada je ostvarila ulogu u erotskom trileru "Sirove strasti".

Svakom svojom pojavom i dalje izaziva uzdahe, a obožavatelje najviše vesele njezine fotke u kupaćim kostimima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 +14 Ana Sasso - 6 Nekad i sad Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene