jednostavno, wow!

Pjevačica koju dugo nismo vidjeli izgleda nevjerojatno za svoje godine, a ponovila je i nezaboravno seksi izdanje iz devedesetih!

Shania Twain - 5 Shania Twain - 5 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 Shania Twain - 6 Shania Twain - 7 Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 1 +4 Shania Twain - 2 Galerija

Shania Twain privukla je sve poglede u leopard-opravici na dodjeli nagrada "People’s Choice Awards 2022."

Legendarna pjevačica Shania Twain (57) na dodjelu "People's Choice Awards 2022." stigla je u neobičnoj opravici koja podsjeća na onu iz njezina spota "That Don't Impress Me Much", u kojem je glumila autostopericu.

Pogledaj i ovo Shania Twain - 3 Napokon u izlasku! Poslije teške tragedije uporan rad vinuo ju je među zvijezde, a pjevačica koju nismo dugo vidjeli u javnosti sad je očarala svojom pojavom!

Naime, nosila je lepršavu crnu baršunastu haljinu s prozirnim srednjim dijelom i trakom s uzorkom leoparda, koja je svu pažnju usmjerila na njezine isklesane trbušne mišiće, a baš taj stajling  podsjetio je na onaj iz 1998. godine. 

Preko ramena je dodala komad nabrane tkanine s printom leoparda, kako bi replicirala dugi kaput iz videa.

Dodatno je naglasila svoj izgled dramatičnim trepavicama i jarko ružičastim ružem koji se slagao s njezinim novim pramenovima. Također je dodala par dijamantnih naušnica koje su se jedva vidjele ispod kapuljače.

Kraljici country popa Billy Porter na svečanosti je uručio nagradu za glazbenu ikonu.

Nakon što je pokupio pohvale na račun legendarne izvođačice, Porter se povukao u stranu i pustio Shaniju da održi svoj zahvalni govor.

Rekla je kako je ova nagrada za nju velika "privilegija i san" te je zahvalila svojim obožavateljima.

Podsjetimo, početkom 80-ih godina Shania je završila srednju školu, a nastavila je raditi kao pjevačica te je htjela uspjeti u glazbi. Njezin je talent bio neupitan, a bilo je jasno da će jednoga dana biti zvijezda.

U studenom 1987. godine njezinu je obitelj pogodila strašna tragedija. Majka pjevačice i očuh poginuli su u prometnoj nesreći te se Shania vratila kući i nastupima uzdržavala obitelj. Nakon što su se njezine sestre i polubrat osamostalili, Shania je nastavila svoju karijeru, potpisala je ugovor za uglednu diskografsku kuću, a upornost i talent osigurali su joj visoko mjesto na top-listama diljem svijeta.

Shania je 1993. godine upoznala producenta Roberta Johna Langea, koji je bio oduševljen njezinim vokalom te se ponudio da joj producira i piše pjesme.

Zbližili su se te su ubrzo zatim postali par, a vjenčali su se u prosincu iste godine. Zajedno su dobili sina Eju 2001. godine, a sve je krenulo nizbrdo 2007. godine. Shania je doznala da je suprug vara, i to s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiébaud.

U prosincu 2010. godine mediji su počeli pisati da pjevačica ljubi Frédérica Thiébauda, bivšeg supruga prijateljice s kojom ju je njezin bivši prevario. Par je stao pred oltar 1. siječnja 2011. godine, a sudeći po svemu, još uvijek su zaljubljeni.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput ugodno iznenadila izdanjem na kakvo od nje nismo navikli, pogledajte i kako izgleda bez filtera i fotošopa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene