Najljepše razdoblje

Severina otkrila pokoji detalj blagdanske atmosfere u svom domu: ''Aleksandar se već sad raduje i pita kakav će biti bor''

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 18 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 15 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 13 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 12 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 11 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +6 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Galerija

U sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina Severina je otpjevala neke od svojih najvećih hitova.

''Tvoja prva djevojka'', ''Paloma nera'' i ''Djevojka sa sela'' pjesme su koje je energična Severina zapjevala na pozornici humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina. 

Pogledaj i ovo showbuzz S kim će provesti blagdane? Severina o godini na odlasku i planovima za sljedeću: "Nakon 20 bolnih i nenadoknadivih mjeseci sretna sam što sam ustrajala!"

Što je to ključno za dugoročan uspjeh i plodonosnu Severininu karijeru?

''Zatekla si me s pitanjem, ali ako smo već na ovoj predivnoj akciji koja se od tragične priče pretvorila i uveselila jako puno ljudi, i na tome zahvaljujem, mislim da je to borbenost, ustrajnost, upornost, a mi smo na bini jer to volimo i jer smo sretni zbog toga'', rekla je Severina.

Kako je ona preživjela lockdown i situaciju s koronom?

''Moram zahvaliti svojim prjateljima i suradnicima jer u tom periodu nikome nije bilo do ničega i nismo znali gdje to vodi. Od prošle godine od 9. mjeseca smo počeli snimati, bilo je teško, ali završili smo. Cijelu godinu sam išla u studio'', ispričala je Severina. 

A kakva je pjevačica kad nije na bini, kad je kod kuće?

''Ne bih kvarila ljudima, neka misle da sam ovakva i kod kuće. Šalim se, doma sam u trenirci'', rekla je i čak otkrila pokoji detalj bladanske atmosfere u svom domu, kao i što njezin sin Aleksandar najviše voli. 

''Isto kao i ja u djetinjstvu. Vrijeme Božića je bilo najljepše vrijeme u našem domu, Aleksandar se već sad raduje i pita kakav će biti bor. Sad smo oko spremanja, crtanje po prozorima i pečemo kolače'', ispričala je Severina. 

Humanitarni telefon 060 9000 kojim se pomaže rad Zaklade Ana Rukavina za vaše pozive je otvoren do 31. prosinca 2021.!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić o teškim trenucima i načinima na koji se nosi s njima: "Pokušavam se dignuti kao u Gibonnijevoj pjesmi"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene