I glas i stas

Severina u ultrakratkoj kožnoj minici istaknula noge, a sve je začinila mrežastim čarapama

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina Kojić prošli je vikend odradila koncert u Zürichu.

Splitska pjevačica ne miruje kada su u pitanju nastupi.

Pogledaj i ovo Severina Hoćete li se odazvati? Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

Riječ je o Severini Kojić, koja je prošlog vikenda zapalila švicarski Zürich u kombinaciji koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Severina je tu večer uskočila u bijelu kožnu minicu i jaknu, a look je začinila mrežastim čarapama i prigodnim štiklama u istoj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Uz uvijek besprijekorni make-up i savršeno ispeglanu kosu, jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica poručila je švicarskim fanovima da šećer dolazi na kraju.

Pjevačica odjevnim kombinacijama često u prvi plan ističe noge, a prošlog ljeta oduševljavala je izgledom u bikiniju jer, složit ćete se, rijetko koja žena izgleda tako dobro u petom desetljeću.

No jedna je Severina! 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) +7 Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Celebrity Imao je samo 3 godine kad je izgubio majku, ostao je i bez brata, a baš zbog njih je pokazao što zna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene