Uvijek posebna!

Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

Severina Severina Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina Vučković +25 Severina Vučković Galerija

Severina na novim fotografijama pozira pored čamca, a pažnju krade dekolte u prozirnoj haljini kojom skriva kupaći kostim.

Severina se oglasila na svojem profilu na Instagramu i objavila nekoliko fotografija na kojima pozira pored okrenutih čamaca na obali.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Pjevačica je svoj crni kupaći kostim sakrila crnom prozirnom haljinom koja ima proreze na vrlo zanimljivim mjestima, na dekolteu i posred trbuha.

Njezine bujne grudi provirile su iz proreza, a nazire se i isklesani trbuh, za koji Sevka naporno trenira te izgleda fantastično unatoč tome što ima već 50 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njezin je život proteklih nekoliko dana ispunjen jer je na Jadranu srela poznate holivudske zvijezde koje ljetuju na našoj obali, a njezina sina Aleksandra posebno je razveselio glumac Woody Harrelson, s kojim se fotografirao, a koji je i malenom dječaku dao autogram.

Severina je sa svojim prijateljicama bila i na večeri u jednom restoranu, u kojem su srele poznatu ekipu, a Sevku nije mogao ne zamijetiti i poznati svjetski reper P. Diddy, koji ju je odmjerio kad je prolazila pokraj njihova stola.

A kako i neće kad je naša pjevačica pravi model.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 +23 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene