Tužan dan

Neutješna obitelj i prijatelji zauvijek se oprostili od legendarnog Saše Zalepugina, Tihana tugu nije skrivala, a bila su tu i brojna poznata lica

Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 10 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 10 Luka Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 10 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 3 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 1 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 13 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 11 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 14 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 12 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 9 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 8 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 7 +20 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 6 Galerija

Saša Zalepugin ispraćen je na posljednji počinak na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin ispraćen je na posljednji počinak na krematoriju zagrebačkog groblja Mirogoj, gdje su se od njega oprostili članovi obitelji, brojni kolege i prijatelji.

Pogledaj i ovo Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Drži je na radnom stolu Tihana Harapin Zalepugin kod kuće još čuva urnu svojeg Saše: "Ne treba se bojati niti zazirati od toga"

Uz njegov lijes stajali su supruga Tihana Harapin Zalepugin, koja nije krila tugu, sinovi Ivan i Saša te unučad, a među brojnim poznatim licima viđeni su Tarik i Lejla Filipović, Zoran Škugor, Đelo Hadžiselimović, Sanja Doležal i Božo Sušec, koji su održali prigodne govore, te brojni drugi.

"Od sveg ti srca hvala. Ostaješ s nama za sva vremena. Ovo je privremeni rastanak", rekao je Božo Sušec.

Posljednji ispraćaj započeo je pjesmom Jadranke Stojaković "Što te nema", a svirale su i pjesme  "Nasloni glavu na moje rame" i "Molitva" Zorice Kondže.

Vijest o smrti legendarnog televizijskog voditelja rastužila je domaću javnost, njegovu obitelj i prijatelje, nakon što je preminuo od posljedica moždanog udara koji je doživio u 92. godini.

Aleksandar Saša Zalepugin rođen je 18. srpnja 1931. godine u Sarajevu i bio je jedan od najpoznatijih televizijskih voditelja bivše države, a radio je i kao urednik. Završio je gimnaziju u Pazinu, a zatim diplomirao slavistiku na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Meghan Markle Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle i kralj Charles III. Celebrity Meghan Markle nakon dugo vremena pokazala sina kojeg skrivaju, evo koliko je narastao i promijenio se!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Mikulić +0 Ivan Mikulić Nekad i sad Sjećate se Ivana Mikulića? Zbog opake se bolesti povukao sa scene, a sad se nakon dugo vremena opet pojavio u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene