Ostali su prijatelji

Gajili su simpatije jedno prema drugome, ali sudbina ih nije spojila: ''Očito nije znala da sam bio zaljubljen u nju''

Sandra Bullock i Keanu Reeves - 17 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 17 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Keanu Reeves - 17 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 16 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 15 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 14 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 13 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 9 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 12 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 11 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 10 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 8 +8 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 7 Galerija

Sandra Bullock i Keanu Reeves imali su kratku romansu na počecima svoje karijere, ali sve zanima razlog zašto ovo dvoje nisu uspjeli ostati zajedno.

Simpatije Sandre Bullock i Keanuea Reevesa izašle su na vidjelo tijekom glumičinog gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres 2018. godine. 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Nema više zapuštenog izgleda! Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

Kad je Sandru Ellen pitala o filmu ''Brzina'' (u kojem je Bullock glumila s Reevesom) Sandra je odmah krenula hvaliti kolegu rekavši da je bila oduševljena njegovom prisutnošću od prvog dana.

U nekoliko je navrata rekla i kako je Keanu sladak i zgodan.

Sandra je izjavila da su joj simpatije koje je gajila prema Keanuu odvlačile pozornost tijekom određenih scena. Bilo je dovoljno da ju pogleda, a ona bi krenula hihotati.

''Bilo mi je teško biti ozbiljna. Pogledao bi me, a ja bih bila kao dijete.''

Publika je na ove rečenice reagirala znatiželjno i ovacijama pa je Ellen nastavila ispitivati o njihovom odnosu i jesu li ikad izašli na spoj. Sandra je odlučno odgovorila negativno rekavši da Keanu nikada nije napravio potez, iako nije mogla smisliti razlog zašto.

U šali je rekla da postoji nešto na njemu što joj se jednostavno ne sviđa. Na tome, naravno, nije sve ostalo pa se tako htjela čuti i druga strana priče od Keanuea.

Nekoliko mjeseci kasnije, Reeves je također gostovao kod Ellen.

Priznao je kako je i on u isto vrijeme bio zaljubljen u Sandru, ali, nažalost, nije imao pojma da mu je ljubav uzvraćena i da Sandra vjerojatno čeka da on preuzme inicijativu.

"Očito nije znala ni da sam zaljubljen u nju", rekao je izazvavši vriskove uzbuđenja među gledateljima u studiju.

Na pitanje zašto Sandru nije pitao da izađu, Keanu je rekao da su radili, implicirajući da bi bilo neprofesionalno od njih da se povežu privatno.

''Brzina'' nije bio jedini film na kojem je par skupa radio. Ponovo su se okupili za film ''The Lake House'' 2006. godine nakon čega je Keanu još jednom iznio hrpu pohvala za Sandru rekavši da mu se ona izrazito sviđa kao osoba. Sandra je također potvrdila ove riječi te za Reevesa rekla kako je jako dobra osoba.

''Izuzetno mi se sviđa kao osoba. Uvijek uživam gledati njezin rad. Ona je duhovita, pametna... Sjajno je da je prošlo malo vremena od snimanja ''Brzine'' otkad smo se zadnji put vidjeli'', rekao je Keanu jednom za Entertainment Weekly.

Iako je njihova zaljubljenost kratko trajala i nikada nisu uspjeli biti par, Sandra i Keanu ostali su u sjajnim odnosima te su danas dobri poznanici koji podržavaju međusoban rad.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +9 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog ultra kratke haljine koja je istaknula njene noge pobrala brojne komplimente: ''Sunce u noći!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene