Iskreni Reynolds

Slavni glumac otkrio nešto što dosad nije: ''Oduvijek sam patio. Stalno sam u brizi što nije nimalo smiješno''

Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Ryan Reynold (Foto: Getty Images) +0 Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Galerija

Ryan reynolds u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvijek borio sa zadržavanjem osjećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspio prevladati svoje probleme

Još 2016. godine, kada je završio sa snimanjem ''Deadpoola'', Ryan Reynolds ispričao je da je imao živčani slom. Tresao se i nije mogao spavati, pa je mislio da ima neki neurološki poremećaj. No nakon što je posjetio liječnike, rekli su mu da pati od tjeskobe, a iz stanja u kojem se našao, izvukle su ga uspruga Blake Lively i kćeri.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Ryan Reynold (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Sada, nakon što je završio s radom na nastavku filma, Reynolds je u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvijek borio sa zadržavanjem osjećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspio prevladati svoje probleme.

''Patim od tjeskobe. Oduvijek sam patio. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smiješno'', kaže Reynolds.

Kad je bio mlađi teže se nosio s tim situacijama, no kako godine prolaze, sve mu je lakše jer, kako kaže, kad stane pred kamere, na sve zaboravi. U borbi protiv anskioznosti pomažu mu i savjeti s aplikacije za meditaciju, kao i pozitivan nači razmišljanja.

Blake i ryan imaju dvije kćeri, James i Ines.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene