Tuga do neba

Kakva tragedija: Slavni komičar izgubio sina (2,5) zbog tumora na mozgu

Rob Delaney (Foto: Profimedia) Rob Delaney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rob Delaney (Foto: Profimedia) Galerija

Komičar Rob Delaney prolazi kroz najteže dane u životu. Preminuo je njegov sin Henry. Dječak je imao svega dvije i pol godine.

Američki komičar Rob Delaney izgubio je dvoipolgodišnjeg sina Henryja. Maleni se 15 mjeseci borio s tumorom na mozgu. Rob je svoju tugu podijelio s obožavateljima na Facebooku, obavijestivši ih što se sve događalo posljednjih mjeseci.

"Imam jako tužnu vijest. Moj dvoipolgodišnji sin Henry je preminuo. Godine 2016., kratko nakon njegova rođendana, Henryju je dijagnosticiran tumor na mozgu zbog kojeg je stalno povraćao i gubio na kilaži. Operacijom je tumor uklonjen i podvrgnut je daljnjim terapijama početkom 2017. No, rak se vratio u jesen i preminuo je u siječnju ove godine. Moja žena, Henryjeva starija braća i ja smo shrvani. Bio je naša sreća. Bio je pametan, zabavan i nestašan i proživjeli smo toliko prekrasnih avantura zajedno, pogotovo nakon što se vratio kući, nakon 15 mjeseci provedenih u bolnicama. Zbog tumora i operacije imao je tjelesnih poteškoća, no on je brzo naučio znakovni jezik i razvio je svoju metodu kako doći od točke A do točke B. Njegova želja za životom i ljubavlju bila je duboka", napisao je Rob, koji trenutno živi u Velikoj Britaniji.

Delaney se zahvalio medicinskom osoblju koje je radilo s Hernyjem i pomoglo njemu i cijeloj njihovoj obitelji. "Sestre, doktori, kućni njegovatelji i svi humanitarni radnici koji su pomogli našoj obitelji da preživi Henryjevu bolest ostat će moji heroji do kraja života. Trenutno sam neopisivo tužan, no zaista sa sigurnošću mogu reći da postoji dobro na ovom svijetu", zaključio je Delaney u svom tragičnom i tužnom statusu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene