Sve češće izlazi

Rihanna osvojila sve ženstvenom linijom, u haljini s dekolteom i prorezima s prednje strane paparazzima nije promakla

Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna - 5 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna - 2 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 5 +9 Rihanna i ASAP Rocky Galerija

Rihanna se dobro zabavlja na rodnom joj Barbadosu, na kojem nije htjela propustiti ni Imagine Reggae Show.

Slavna pjevačica Rihanna počela je sve češće izlaziti nakon što je prije nekoliko mjeseci postala majka dječaka, a ovih je dana snimljena u provodu sa svojim dečkom A$AP Rockyjem, i to na Imagine Reggae Showu na svom rodnom Barbadosu.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

34-godišnja pjevačica pritom je ponosno pokazala bujni dekolte u crvenoj minihaljini s višestrukim izrezima s prednje strane dok je prolazila ispred paparazza koji su je dočekali, a A$AP ju je držao za ruku.

Par je nasmijano pozirao za nekoliko kratkih fotografija s Beenie Manom ​​i DJ-em Kurtom Rileyjem iza pozornice, a čini se da su bili i više nego oduševljeni tijekom posjeta Rihanninoj rodnoj zemlji.

Rihanna već godinama slovi za jednu od najuspješnijih i najboljih pjevačica svijeta, a ova godina bila je samo još jedna u nizu takvih. Naime, ove je godine ostvarila puno uspjeha, a nakon što je pokazala sjajan izgled poslije poroda, nedavno je objavila i novu pjesmu.

Pjevačica je tako snimila dvije nove pjesme za film ''Black Panther: Wakanda zauvijek", a koje će se naći na albumu koji će objaviti kompanije Marvel i Disney te izdavačke kuće Def Jam i Westbury Road, čija je vlasnica upravo ona.

Pozitivnih komentara na pjesmu ne nedostaje, a njezini fanovi oduševljeni su novom skladbom svoje najdraže pjevačice.

''Rihanna je jedina koja ne objavi ništa šest godina i svejedno obori rekorde'', ''I sve ove godine održala je svoj stil i autentičnost'', ''Kakav čist i nevin vokal'', ''Ova žena nikad ne pada, nedostajala si nam'', pisali su u komentarima ispod pjesme.

Posljednji album Rihanna je objavila davne 2016. godine, a čini se da se pjevačica od glazbene industrije malo htjela odmoriti i posvetiti drugim afinitetima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 7 Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 3 +24 Kaley Cuoco - 2 Celebrity Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 6 +14 Dino Bubičić - 4 Nekad i sad Bivši Mister Hrvatske u rijetkom izlasku ponovno plijenio pažnju! Od svjetla reflektora davno je odstupio, a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene