Ne izgleda najbolje

Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

Robin Wright i Clement Giraudet Robin Wright i Clement Giraudet Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 Robin Wright (Foto: Getty Images) Robin Wright (Foto: Profimedia) Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Profimedia) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +11 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Prema pisanju stranih medija ljubavi Robin Wright i Clémenta Giraudeta došao je kraj i glumica je podnijela zahtjev za razvod.

Američka glumica Robin Wright izgledala je potišteno kada se ovih dana pojavila nakon što se pojavila vijest da je podnijela zahtjev za razvod od svog trećeg i 18 godina mlađeg supruga Clémenta Giraudeta.

Pogledaj i ovo showbuzz naslijedila ljepotu od majke Njezini roditelji su turbulentan odnos okončali u neprijateljskim odnosima, a brat joj je imao problema sa zakonom

56-godišnja zvijezda hit-serije "Kuće od karata" i filma "Forrest Gump" kao razlog razvoda navela je nepomirljive razlike, prenosi portal TMZ.

Robin je iz tog razloga ovih dana pod povećalom javnosti, pa tako i paparazza koji su je snimili ležerno odjevenu u tajice i majicu s kapuljačom, a ono što im je najviše privuklo pažnju je bio njen smrknut i tužan izraz lica pa joj očigledno prekid i nije sjeo najbolje. 

Robin i Clemente bili su vezi su od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koje vole izlaziti s puno mlađim muškarcima. Robin je to bio treći brak, a tajna ceremonija vjenčanja održana je u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Robin je prije Clementea bila u braku s glumcem Seanom Pennom, i to od 1996. do 2010. godine, a bivši supružnici roditelji su danas 31-godišnje kćeri Dylan i 28-godišnjeg sina Hoppera.

Prije njega bila je vjenčana s danas pokojnim glumcem američkih sapunica Daneom Witherspoonom od 1986. do 1988. godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene