Prekipjelo joj!

Ostala je s njim iako je čekao dijete s drugom, a do razvoda će doći zbog njegove ljubavi za nogometom

Gisele Bündchen i Tom Brady - 6 Gisele Bündchen i Tom Brady - 6 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen i Tom Brady - 4 Gisele Bündchen i Tom Brady - 3 Gisele Bündchen i Tom Brady - 1 Gisele Bündchen i Tom Brady - 2 Gisele Bündchen i Tom Brady - 5 Gisele Bündchen i Tom Brady - 6 Gisele Bündchen i Tom Brady - 7 Gisele Bündchen i Tom Brady - 8 Gisele Bündchen i Tom Brady - 9 Gisele Bündchen i Tom Brady - 10 +23 Gisele Bündchen i Tom Brady - 11 Galerija

Jedna od najljepših manekenki svijeta Gisele Bündchen razvodi se od svog dugogodišnjeg partnera Toma Bradyja.

Gisele Bündchen i Tom Brady slovili su za jedan od najljepših parova na stranoj sceni, a lijepa manekenka i nogometaš uskoro bi svoju idilu mogli i prekinuti.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Crne misli Najplaćenija manekenka svijeta imala je sve, no zbog jednog događaja je s 23 pomišljala na najgore

Naime, već neko vrijeme medijima kruže šuškanja kako se par razvodi te da je svemu prethodila velika svađa.

Već nekoliko mjeseci, Tom i Gisele žive odvojeno, a priča je sada dobila nastavak jer su navodno oboje već angažirali odvjetnike za sudski razvod.

''Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihova braka, ali izgleda da jest. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i već proučavaju što će taj razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kako će podijeliti financije'', rekao je izvor za PageSix.

Drugi izvor rekao je da par želi podijeliti svoje nekretnine u vrijednosti 26 milijuna dolara, ali i da planiraju zadržati zajedničko skrbništvo nad djecom.

Tom i Gisele zajedno su od 2009. godine. Iako medijske stupce nikada nisu punili kontroverzama i ljubomorom, sve je bilo skladno donedavno. Zajedno imaju dvoje djece, 12-godišnjeg Benjamina i 9-godišnju Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima i još jedno dijete, 15-godišnjeg Jacka.

Njihova veza krenula je još 2006. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

''Znala sam odmah prvi put kad sam ga vidjela'', prisjetila se za Vogue 2009. Gisele pa nastavila: ''Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmiješio se, a ja sam rekla: ''To je najljepši, karizmatični osmijeh koji sam ikada vidjela!'' Sjedili smo i razgovarali tri sata. Morala sam ići kući za Božić, ali nisam željela otići. Znate onaj osjećaj da se ne možete zasititi? Od prvog dana kad smo se upoznali, nikada nismo proveli niti jedan dan a da nismo razgovarali jedno s drugim'', rekla je.

Sljedeće godine, Gisele je doživjela šok.

''Nakon dva mjeseca naše veze Tom mi je rekao da je njegova bivša djevojka trudna. Već sljedećeg dana, vijesti su bile posvuda i osjećala sam da se moj svijet okrenuo naglavačke'', napisala je Bündchen, ističući da Moynahanina trudnoća nije bila laka za nju.

Gisele je dijete prihvatila kao svoje, a opisala je i da je maleni ispunio njezino srce u punom smislu.

2009. godine, Brady je zaprosio Gisele, a potom su
se vjenčali na Costa Rici.

2015. godine šuškalo se da se slavni par razvodi, ali sumnje su opovrgnuli te se nikad zaljubljeniji pojavili na crvenom tepihu Met Gale 2016. godine.

Početkom rujna ove godine, idila je prekinuta. Do svađe je navodno došlo zbog Bradyjeva povratka u NFL.

Tom se umirovio ovog ljeta iz američkog nogometa te odlučio pomagati ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema nogometu pobijedila pa se Brady nakon 40 dana mirovine vratio u igru što je očito naljutilo Gisele.

Vijest o razvodu rastužila je njihove fanove, a naročito one koji su zbog njih vjerovali da ljubav može pobijediti sve.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 +28 Khloe Kardashian - 4 Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene