Neki su zabrinuti

Princ Harry i Meghan Markle po kraljičinom nalogu otputovali u jednu od "opasnijih" zemalja svijeta

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle doputovali su ovog vikenda u Casablancu, na posljednje službeno putovanje u inozemstvo prije rođenja prvog djeteta, čiji se dolazak očekuje na proljeće.

Po dolasku u Maroko, Harryja i Meghan dočekao je tradicionalni pladanj s datumima, ritual gostoprimstva u Maroku. Bivša američka glumica u Casablanci se pojavila u crvenoj haljini, a njezin suprug u svijetlo sivom odijelu.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Ovaj dvodnevni posjet, organiziran na zahtjev kraljice Elizabete II, zabrinjava neke britanske medije kao što je tabloid Daily Mirror koji je Maroko opisao kao "opasnu zonu", a glavni grad Rabat kao "grad pobune".

Prije dolaska para, lokalni diplomatski izvori rekli su kako je Maroko "stup stabilnosti u sjevernoj Africi".

Policija je u četvrtak rastjerala prosvjed koji su organizirali učitelji u Rabatu na godišnjicu prodemokratskog pokreta za vrijeme Arapskog proljeća i pritom je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Harry i Meghan planiraju se usredotočiti na status žena i pristup djevojaka obrazovanju, u skladu s njihovim programom koji uključuje i demonstraciju kuhanja i tradicionalni ritual kane za Meghan.

Također će se sastati s članovima kraljevske obitelji u Rabatu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa jako vole biti s ljudima", rekao je britanski veleposlanik Thomas Reilly u intervjuu za televiziju 2M.

Par, koji će tijekom posjeta biti smješten u kraljevskoj rezidenciji, vraća se kući u utorak ujutro.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) +2 Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ljubavnici slučajno se sreli u kafiću: Svi su gledali kako će on reagirati

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) +3 Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Celebrity Vlasnik kluba u kojem je Šaban Šaulić pjevao noć prije tragične nesreće otkrio što mu je rekao pred zadnji nastup

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Devon Windsor (Foto: Profimedia) Devon Windsor (Foto: Profimedia) Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Getty Images) +3 Devon Windsor (Foto: Getty Images) Celebrity Seksi anđelica osvojila plažu u Miamiju: U prvom planu bile su njene duge noge i figura koja oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene