prikupljaju pomoć

Prijatelji okupljeni oko Tajči: "Šokirala me njegova smrt. Imao je puno planova za nju"

Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) +0 Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Galerija

Brojni prijatelji i obitelj pružaju utjehu shrvanoj Tatjani Cameron. Vijest o smrti šokirala je i menadžera Edvina Softića.

Tatjana Cameron Tajči trenutno proživljava najteže dane svog života. Njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je teške borbe s karcinomom. Shrvana Tajči tužnu vijest podijelila je sa svojim obožavateljima putem Facebooka.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima pohvalila se na instagramu Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

"Nije više u bolovima. Nije više vezan ljudskim ograničenjima. Sada je zaista slobodan. Crpit ćemo snagu i radost iz svega što on jest i što nam je dao. Dante je napravio ovaj video i nazvao ga otac'', stoji u njezinoj objavi kojom se oprostila od supruga. Riječi utjehe odmah su joj pružili mnogobrojni prijatelji, ali i obožavatelji koji su pokrenuli kampanju za prikupljanje novčane pomoći shrvanoj obitelji.

Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook)

Vijest o smrti šokirala je i Tajčinog prvog menadžera Edvina Softića koji je bio iznimno blizak s Tajči i njezinim suprugom. "Poznavao sam ga. Bio sam i na njihovoj svadbi. Svaki puta kada bi bili u Zagrebu obavezno bi došli meni na ručak ili večeru. Nisam je nazvao, već samo poslao poruku jer mislim da je to u ovom trenutku bolje. Šokirala me njegova smrt, on je bio posvećen Tajči i imao je puno planova za nju. Upoznali su se u crkvi i živjeli su takav način života. Njezina majka je trenutno s njom i vjerujem da joj to najbolja utjeha", kazao je Softić za SHOWBUZZ.HR. Matthew Cameron životnu bitku izgubio je u 47. godini života.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene