tužna vijest

Preminuo nagrađivani bosanskohercegovački glumac Saša Petrović, glumio je u "Lud, zbunjen, normalan", "Audiciji", "Ničijoj zemlji"...

Aleksandar Saša Petrović Aleksandar Saša Petrović Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aleksandar Saša Petrović Galerija

Glumac Aleksandar Saša Petrović preminuo je u 62. godini, a tužnu vijest objavio je redatelj Srđan Vuletić.

Bosanskohercegovački glumac Aleksandar Saša Petrović preminuo je u 62. godini.

Tužnu vijest objavio je bosanskohercegovački redatelj Srđan Vuletić na svojem profilu na Facebooku.

"Dragi Sale nadam se da si na boljem mjestu. Hvala za sve", napisao je.

Vuletić je vijest potvrdio i za medije.

"U posljednje vrijeme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam", kratko je prokomentirao za Avaz.

Petrović je glumio u kultnoj "Audiciji", a ostvario je i manju ulogu u popularnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan". Još neka od ostvarenja u kojima smo ga mogli gledati "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja" i "Vratit će se rode".

Prvu glavnu filmsku ulogu ostvario je u filmu Srđana Vuletića "Teško je biti fin", za koju je dobio "Srce Sarajeva" za najboljeg glumca na SFF-u 2007. godine.

Prije nekoliko godina povukao se iz javnosti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Klara Jandroković - 1 Gordan i Klara Jandroković - 2 Gordan i Klara Jandroković - 3 Gordan i Klara Jandroković - 5 +23 Gordan i Klara Jandroković Celebrity Gordan Jandroković snimljen u izlasku s lijepom kćeri koja je u elegantnom izdanju bila pravi mamac za poglede!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) +10 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene