Fanovi u šoku

Preživio ugriz ogromnog pauka, ali od OVOGA je preminuo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gitarist Jeff Hanneman, suosnivač heavy metal skupine Slayer iz SAD-a, umro je u četvrtak u 50. godini života u Kaliforniji, objavila je skupina Slayer na svojim internetskim stranicama.

'Hannemanu su dok je bio u područnoj bolnici otkazala jetra', priopćila je njegova grupa.

Pogledaj i ovo Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' U 84. godini... Preminuo legendarni glumac iz filma ''Dobri momci'', tužno priopćenje otkrilo da je posljednje trenutke proživio uz suprugu

Nedavno je Hanneman gotovo izgubio ruku zbog ugriza pauka, koji mi je ostavio ožiljak preko cijele ruke. No iako se Hanneman počeo oporavljati od kobnog ugriza, problemi s jetrom su se pogoršali.

Hanneman je skupinu Slayer osnovao početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća s gitaristom Kerryjem Kingom u predgrađu Los Angelesa.

Slayer je bio poznat kao jedna od skupina 'velike četvorke' thrash metal glazbene scene osamdesetih godina, zajedno sa skupinama Anthrax, Megadeth i Metallica.

>> Natjecatelj preminuo tijekom snimanja realityja!

Hanneman je rođen 31. siječnja 1964. godine u Oaklandu u Kaliforniji a slavu je stekao kao autor pjesama poput 'Raining Blood' i 'Angel of Death' s albuma skupine 'Reign of Blood' iz 1986. godine, koji se smatra jednim od najvažnijih albuma tog glazbenog smjera, i mnogih drugih hitova thrash i speed metal žanra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene