Kako bi to izgledalo

OVO SIGURNO NISTE znali o filmu Peti element

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni dizajner Jean Paul Gaultier otkrio da je poznati pjevač Prince trebao glumiti u kultnom filmu Peti element.

Nedavno preminuli Prince nije imao mnogo glumačkih projekata koji nisu bili vezani za njegove vlastite poslove, ali on je gotovo postao glavni dio sci-fi kultnog klasika Peti element. Iako je uloga na kraju otišla briljantnom Chris Tuckeru, pjevač je izvorno trebao prikazati Ruby Rhoda u Petom elementu.

Pogledaj i ovo showbuzz zaista neobično Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

OVDJE pročitajte od čega je navodno umro Prince.

Priča je nedavno otkrivena tijekom izložbe kostima Jean Paul Gaultiera u Brooklynu. Na izložbi su bile prikazane originalne skice za kostim koji je Prince trebao nositi tijekom snimanja. 'Ja sam mu pokazao svoje crteže, ali on nije rekao ni riječi.

'Razmišljao sam o mrežastom kostimu s resicama, pa sam napravio skice kostima s prednje i stražnje strane', rekao je Gaultier.

Nakon pjevačeva koncerta u Parizu, na smiješnom engleskom naglasku, Gaultier mu je pokušao objasniti kako je zamislio dizajn kostima,ali pjevač ga je samo pogledao i signalizirao svom zaštitaru da želi otići.
Od francuskog redatelja Luca Bessona doznaje se kako je Prince bio iznenađen i zabavljen čudnim prijedlogom kostima i uloge, ali je dizajn kostima smatrao previše ženstvenim. Pravi razlog odbijanja uloge u ovom filmu bio je raspored turneje koju Prince nije mogao odgoditi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene