bivša prva dama je slomljena

Majka Melanije Trump preminula u dobi od 78 godina, ona je bila uz nju u posljednjim danima: "Nedostajat će nam neizmjerno"

Amalija Knavs i Melania Trump Amalija Knavs i Melania Trump Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Amalija Knavs - 2 Amalija Knavs - 3 Amalija Knavs i Melania Trump Amalija Knavs i Melania Trump Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump +17 Melania i Donald Trump - 1 Galerija

Amalija Knavs preminula je u dobi od 78 godina, a vijest je preko društvenih mreža objavila njezina kći Melania Trump.

Amalija Knavs, majka bivše prve dame SAD-a Melanije Trump, preminula je u 79. godini života, a tužnu je vijest objavila bivša prva dama na društvenim mrežama.

"S dubokom tugom javljam da je preminula moja voljena majka Amalija. Amalija Knavs bila je snažna žena koja se uvijek držala graciozno, srdačno i dostojanstveno. Bila je potpuno posvećena svom suprugu, kćerima, unuku i zetu. Nedostajat će nam neizmjerno i nastavit ćemo je poštovati i voljeti njezinu ostavštinu", napisala je Melania na platformi X.

Tužna vijest dolazi nakon što je Donald Trump organizirao blagdansko druženje na svom imanju Mar-a-Lag, na kojem se Melania nije pojavila, a on je tada izjavio da je otišla u posjet majci koja je tada bila u bolnici.

"Melania, sjajna prva dama, tako popularna, ljudi je vole, ali sada je u bolnici sa svojom majkom. Njezina majka Amalija jako je bolesna, ali se nadamo da će se oporaviti", izjavio je tada 77-godišnji Donald.

Melania je bila bliska s majkom, kao i s ocem Viktorom Knavsom, koji su posljednjih godina živjeli u Mar-a-Lagu, gdje žive i bivša prva dama te bivši predsjednik.

"Amalija ima odličan odnos s Melanijom i s Barronom. Oni je vole. Ona je nesebična i brine se za obitelj. Melania je uvijek bila super dobra sa svojom mamom, kao i s Barronom", dodao je jednom prilikom izvor za magazin People.

Amalija i Viktor rodom su iz Slovenije, gdje je Melania rođena u travnju 1970. godine. Ona je inače bila bivša tekstilna radnica, a Viktor bivši trgovac automobilima, navodi Associated Press.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Gina Maria Schumacher - 4 Gina Maria Schumacher - 3 Gina Maria Schumacher - 2 Gina Maria Schumacher - 5 +32 Gina Maria Schumacher - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera, već je milijunašica, a on je sam predvidio njezin uspjeh!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene