Dio povijest

Informacija procurila u javnost - Evo što Ben Afflect NE ŽELI da znate!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Ben Affleck zatražio je od autora dokumentarnog filma o njegovu podrijetlu da ne spominje činjenicu da je jedan od njegovih predaka imao robove, piše u mailu koji je otkrio Wikileaks.

Američki glumac Ben Affleck danas je poznat kao zaštitnik liberalnih prava, te upravo zato ne želi isticati činjenicu da su njegovi preci bili robovlasnici. Ta informacija je procurila u javnost kao dio poruke gomile kompromitirajućih dokumenata dostupnih od 2014. zahvaljujući spektakularnom piratstvu Sony Picturesa i objavljenih u četvrtak na Wikileaksu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Ben Affleck se našalio na račun svojih golih scena u 'Gone Girl'

U razmjeni mailova, glavni direktor Sonyja Michael Lynton i njegov prijatelj, profesor na Harvardu Henry Louis Gates, raspravljaju o zahtjevu Bena Afflecka da se ne spomene njegov predak robovlasnik u emisiji "Finding Your Roots", TV postaje PBS.

'Evo moje dileme. Prvi put me, u povjerenju, jedan gost zamolio da izbacim nešto o jednom od njegovih predaka, činjenicu da je posjedovao robove. Nitko dosad nije pokušao cenzurirati ono što smo otkrili. Radi se o mega-zvijezdi, što da napravimo?', tada je napisao Gates.

Ben Affleck bio je prvi muškarac koji je slomio srce Jennifer Lopez

Lynton savjetuje Gatesu koji vodi emisiju da povuče tu informaciju. Ovaj odgovara kako se boji da će to "kompromitirati naš integritet". Na kraju, u emisiji doista nije spomenut predak Bena Afflecka.

Ben Affleck nije se u javnosti oglasio o toj temi. Dobitnik dvaju Oscara inače podržava različite humanitarne akcije, a suosnivač je i nevladine organizcije "Eastern Congo Initiative". Utjelovio je superjunaka Batmana u novom filmu 'Batman vs. Superman' koji bi trebao izaći 2016. Prije par dana procurio je i prvi trailer. 

Izašla prva fotografija Bena Afflecka kao novog Batmana

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene