Tužan dan

Tuga i suze na posljednjem ispraćaju Andreja Barbierija: Prijatelji i obitelj opraštaju se od slavnog chefa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrej Barbieri ispraćen je na posljednji počinak na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Obitelj, brojni prijatelji i kolege okupili su se na zagrebačkom groblju Mirogoj kako bi na posljednji počinak ispratili kulinarskog chefa Andreja Barbierija.

Pogledaj i ovo showbuzz Član žirija Masterchefa U 50. godini života: Preminuo slavni hrvatski chef Andrej Barbieri

Na Mirogoju su stigli poduzetnik Frane Barbieri i Vanja Halilović, gastrokritičar Radovan Marčić, pjevačica Lana Klingor, glumica Sementa Rajhard, pjevač Neno Belan, glumac i voditelj Igor Mešin te chefovi Dino Galvagno i Mate Janković.

"Ovdje smo jer smo svi jako voljeli Andreja. Bio je najveći među kuharskom bradom. Kroz prvih 30 godina je protutnjao, pa nije ni čudo da je rekao da će se sada smiriti. Nismo mislili toliko... Kuhar nije bilo njegovo konačno zanimanje. Andrej je bio majstor, umjetnik, a mogao je biti i glumac. Odlično je glumio mafijaškog kockara. Žene su ga voljele, a muškarci mu se divili. Bio je vođa, a da se upustio u politiku, mogao je biti vladar. Bok prijatelju od svih nas", riječi su kojima se Radovan Marčić oprostio od Andreja, prenosi 24 sata

Vrhunski chef Andrej Barbieri preminuo je u 50. godini nakon duge i teške bolesti, a vijest o njegovoj smrti pogodila je njegove najbliže koji su se od njega oprostili putem društvenih mreža. 

Široj javnosti Andrej je postao poznat kao član žirija kulinarskog showa "Masterchef" Nove TV.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatski chef Andrej Barbieri (Foto: IN Magazin) - 2 Hrvatski chef Andrej Barbieri (Foto: IN Magazin) - 5 Hrvatski chef Andrej Barbieri (Foto: IN Magazin) - 3 Chef Andrej Barbieri na MasterChefu (Foto: IN Magazin) - 1 +1 Chef Andrej Barbieri na MasterChefu (Foto: IN Magazin) - 2 inMagazin Oproštaj od Andreja Barbierija: Prisjećamo se trenutaka koje smo dijelili s jednim od najvećih hrvatskih chefova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene