suze prije nastupa

Plesače Vucine kćeri izbacili s Dore, jedan je svima poznat iz showa u kojem je s majkom tražio djevojku

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Brigita Vuco ostala je bez plesača na Dori zbog neopreza s testovima na koronavirus. Kako je ispričao jedan od njih, plakala je u svojoj sobi, a svi su tužni jer su se dugo pripremali na nastup.

Kći pjevača Siniše Vuce, 22-godišnja Brigita, našla se u problemima na generalnoj probi za Doru. Naime, ostala je bez plesača zbog neopreza s testovima na koronavirus.

Pogledaj i ovo Severina - 1 evo što mu je rekla! Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

Kako piše 24sata, plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju te neće nastupiti na Dori. Jedan od dvojice plesača, Bepi Valentine, rekao je kako je Brigita imala napravljen brzi test na koronu te je mogla ući u dvoranu, no plesače nisu pustili. Istaknuo je kako su se dugo pripremali za taj nastup, a Brigita je plakala u svojoj sobi zbog cijele situacije. "To je Brigitin prvi nastup, bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela", rekao je Valentine, pravog imena Josip Kotlar, za 24sata.

Maneken i plesač Kotlar je inače hrvatskoj javnosti poznat po sudjelovanju u showu Nove TV "Ženim sina". U showu se pojavio 2019. godine, kada mu je majka Suzana tražila partnericu.

Brigita Vuco će u subotu odlazak za Eurosong pokušati izboriti pjesmom "Noći pijane", a još ranije je istaknula da ima podršku od oca i cijele svoje obitelji. Za Slobodnu Dalmaciju je nedavno izjavila da se pjesma svidjela i Alki Vuici, koja je njezinom ocu Siniši Vuci poručila da će mu kćer biti zvijezda te da odlično pjeva.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Celebrity Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene