Ovo je predobro!

Naša najseksi plesačica otkrila male tajne zbog kojih mami uzdahe cijele Hrvatske, nije baš tako jednostavno!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Valentina Walme i Pedro Soltz - 2 Valentina Walme i Pedro Soltz - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 Valentina Walme - 4 Valentina Walme - 5 Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 3 +0 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme pokazala je na Instagramu kako izgledaju pripreme za emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme ove sezone sudjeluje kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama" i to sa zgodnim partnerom Pedrom Soltzom, a iako ih ove nedjelje nećemo gledati jer je emisija odgođena zbog izvanredne situacije, pobrinula se da ne zakine svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz, Valentina Walme Osmijesi sve govore! Naša najseksi plesačica objavila fotku s dečkom koji radi na istom projektu kao i ona, on joj se divnom porukom javio u komentaru!

Valetina je zato na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem otkriva kako se pripremala za drugu emisiju uživo i odvela sve iza scene i televizijskih kamera.

"Nema danas emisije, ali možete pogledati kako je izgledala priprema za drugi live. Koliko kroasana sam pojela, koliko setova ekstenzija sam imala na glavi i kako izgleda najbolja ekipa na Novoj TV. Gledamo se iduće nedjelje", napisala je uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Ma top", "Ljepotica", "Ta vibra sambe", komentirali su njezini pratitelji.

Osim Valentine u showu kao mentor sudjeluje i njezin brat Alan Walme, a kao jedan od natjecatelja i dečko Marko Petrić. Njemu je lijepa plesačica nedavno posvetila romantičnu objavu na društvenim mrežama i objavila njihovu zajedničku fotografiju koja je sve oduševila. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene