Nisu se ovome nadali!

Emotivan završetak showa ''Ples sa zvijezdama'': Uplakani Pedro nije mogao govoriti, Valentina je dala kratku izjavu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput Jelena Perić i Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +19 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Pedro Soltz i Valentina Walme pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama"!

Pedro Soltz i Valentina Walme ponijeli su titulu pobjednika hit-showa "Ples sa zvijezdama", a veliko finale završilo je prepuno emocija na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan. 

Pogledaj i ovo Pedro Soltz - 5 Zavidna linija! Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' pokazao savršeno isklesani trbuh, a na vruće fotografije nisu ostali ravnodušni ni muški kolege!

''Nismo se ovome nadali, ovo je nevjerojatno. Pobjeda nam je bila sam ulazak u finale '', rekla je kratko Valentina, a Pedro od suza nije mogao ni govoriti. Emocije su ga preplavile. 

Srca gledatelja osvojili su svojim predanim radom i srčanošću iz emisije u emisiju. U finalu su izveli dvije koreografije kojima su svima oduzeli dah, a broj bodova i glasovi gledatelja osigurali su im pobjedu ovogodišnje sezone u čijem su se superfinalu natjecali protiv Sandija Pege i Helene Janjušević.

Uz njih u finalu showa gledali smo i Jelenu Perić i Marka Mrkića te Filipa Vidovića i Paulu Tonković

  1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +35 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +30 Vedran Ćorluka u studiju Plesa sa zvijezdama Celebrity Ćorluka došao pružiti podršku trudnoj supruzi Franki koja je zaplesala u finalu hit-showa!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene