Lijepa vijest

Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +0 Pippa Middleton (Foto: AFP) Galerija

Pippa Middleton i James Matthews nakon četiri godine braka dobili su drugo dijete, kćer Grace Elizabeth Jane.

Sestra vojvotkinje Kate Middleton, Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews dobili su drugo dijete, malenu kćer kojoj su dali ime Grace Elizabeth Jane.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

"Majka i beba osjećaju se dobro. Malena je savršena i svi su presretni zbog njezina dolaska na svijet", izjavio je njima blizak izvor za Hello!.

37-godišnja Pippa i 45-godišnji James vjenčali su se 2017. godine, a prije dvije godine postali su roditelji dječaka Arthura. Vijest o trudnoći uspjeli su sačuvati gotovo svih devet mjeseci, sve dok Pippina majka Carole prije dva tjedna nije službeno to potvrdila u intervjuu za Good Housekeeping, iako su i prije toga kružile glasine.

Dolazak nećakinje bez sumnje će razveseliti Kate i princa Williama, koji su u posljednje vrijeme u sto briga i problema, nakon intervjua u kojem su se princ Harry i Meghan Markle okomili na njih i ostale članove britanske kraljevske obitelji.

Inače, mlađu sestru buduće britanske kraljice javnost pamti i po atraktivnim izdanjima i bujnim oblinama kojima je uvijek plijenila pažnju, posebice po onom s vjenčanja Kate i Williama 2011. godine. Naime, tada je ta 37-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene