Zgodan par!

Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 6 Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 +15 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Galerija

Pierre Gasly i njegova djevojka Francisca Cerqueira Gomes plijenili su poglede na plaži u Italiji.

Vozač Formule 1 Pierre Gasly (27) uživa na odmoru u Italiji sa svojom djevojkom Franciscom Cerqueirom Gomes (19).

Paparazzi su ih snimili na plaži resorta Porto Cervo, na sjeveru Sardinije, gdje nisu prestali izmjenjivati nježnosti.

Pierre je stalno grlio i ljubio svoju zgodnu djevojku, koje je mamila poglede u minijaturnom badiću s tangama, a ni on joj se nije mogao nadiviti.

Francuski vozač iz momčadi Alpha Tauri zbog svojeg isklesanog tijela i stila, stekao je veliku bazu obožavateljica, a njihovu pažnju privukao je i jednom škakljivom izjavom.

Naime, u jednom video na YouTube kanalu Formule 1 pohvalio se kako mu je nadimak "tripod", što je na engleskom jeziku moderan sleng za vrlo obdarenog muškarca, a inače označava stalak za kameru s tri noge.

"Nema ništa sramotno u tome", samouvjereno je dodao, a komentarom je tada izazvao lavinu reakcija javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PIERRE GASLY 🇫🇷 (@pierregasly)

Vezu s mlađahnom manekenkom Franciscom, koja je poznata i kao Kika, započeo je prošle godine, a par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

I Kika je s vremenom postala jako popularna na Instagramu, ponajviše zbog svojih golišavih objava, pa je tako sada prati gotovo 400 tisuća ljudi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kika Cerqueira Gomes (@francisca.cgomes)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 12 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 8 +18 Tatjana Jurić - 7 Celebrity Tatjanu Jurić dugo nismo vidjeli u ovako seksi izdanju, a nečemu se nitko ne može načuditi: "Kao nova!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene