ponosni djed

Pierce Brosnan pohvalio se da je njegova snaha Hrvatica rodila sina: "Najdraži unuče, dobro došao!"

Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i prva supruga Cassandra - 2 Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i prva supruga Cassandra - 3 Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan na svojem profilu na Instagramu otkrio je da je njegov sin Sean Brosnan sa suprugom Sanjom Banić dobio sina.

Slavni glumac Pierce Brosnan presretan je zbog dolaska unučića Jaxxona Elijaha, kojeg je rodila njegova snaha Hrvatica.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan, Keely Shaye Razlika se vidi Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Ponosni djed vijest o prinovi podijelio je na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavio fotografije novorođenog dječaka.

"Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12. 11. 2022. Budi blagoslovljen, najdraži unuče, dobro došao. Čestitke mojim dragima Seanu, Sanji i Marley. Mir s vama", napisao je ponosni djed.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Pierceov sin Sean od 2014. godine u braku je s Hrvaticom Sanjom Banić, a vjenčali isu se nakon tri godine veze. Zajedno imaju i kćerkicu Marley May, koja je sada postala starija sestra.

Sanja Banić rođena je u New Jerseyju, a roditelji su joj se doselili u Ameriku sedamdesetih iz okolice Zadra. Uspješna je filmska producentica u Hollywoodu, a u prošlosti je radila kao manekenka i glumica. Danas se uz produciranje bavi još fitnessom i plesom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pierce Brosnan Fan (@c.d.piercebrosnan_fan)

Sean je najstariji od Pierceove petero djece i jedino koje je dobio s pokojnom suprugom Cassandrom Harris. Sinove Dylana i Paris dobio je sa sadašnjom suprugom Keely Shaye Brosnan te je posvojio i njezino dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 7 +7 Lana Klingor Mihić - 5 Celebrity Lanu Klingor Mihić visoke cijene izbacile iz takta: "Ljudi, saberite se, ja sam kuću izgradila za te pare!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene