njemu je najbolja!

Holivudski šarmer zaljubljeno držao suprugu za ruku, uvijek je spreman stati joj u obranu od dežurnih kritičara

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith izgledali su zaljubljenije no ikada dok su odlazili s večere u Los Angelesu, a nisu im smetali ni fotografi.

Pierce Brosnan ovoga je tjedna nasmiješeno pozirao fotografima u društvu svoje supruge Keely Shaye Smith dok su odlazili iz jednog restorana u Los Angelesu. 68-godišnji Pierce i njegova supruga bili su u ležernim kombinacijama, a izgledali su zaljubljenije no ikada dok su šetali držeći se za ruke.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Pierce i Keely u braku su više od 20 godina, a da je njihova ljubav još snažnija nego na samome početku, pokazuju njegovi učestali izljevi nježnosti na društvenim mrežama, ali i uvijek spremni komentari kada su kritike u pitanju.

Naime, Kelly je za razliku od brojnih žena u Hollywoodu godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović otkrila tajnu skladnog braka s 5 godina mlađim suprugom, ali i sve o nedavnom susretu sa slavnim kolegom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene