Ljubav njegova života

Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan nedavno je proslavio dan kad je upoznao svoju sadašnju suprugu Keely Shaye Smith, s kojom je u braku već više od 20 godina!

Pierce Brosnan zbog svojeg šarma san je mnogih žena, a tu su i poneki detalji koji odaju još koju njegovu vrlinu! Naime, ovih je dana odao da jako dobro pamti važne datume u svom životu, a jedan od tih je i onaj kad je upoznao svoju sadašnju suprugu. Bilo je to 8. travnja 1994.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Legendarni glumac je svoju sadašnju suprugu Keely Shaye Smith upoznao u najgorem razdoblju svojeg života – razdoblju u kojem je tugovao za pokojnom suprugom Cassandrom Harris.

Keely je tada radila kao dopisnica i trebala je intervjuirati Teda Dansona. Intervju je propao, a na partiju na koji je odlučila potom otići upoznala je Piercea.

Nakon sedam godina veze par je odlučio stati pred oltar 2001. godine, a Pierceu je očito dugo trebalo da preboli pokojnu suprugu Cassandru.

Cassandra je umrla od raka jajnika, a Pierce je u intervjuima često znao reći da više nikada nikoga neće moći tako voljeti.

Međutim, Keely mu je ponovno dala nadu u život, a sada ovu ženu cijeni kao kap vode na dlanu.

Na svojem profilu na Instagramu podijelio je fotografiju s njihova vjenčanja, a u opis je na romantičan način opisao simboliku datuma njihova upoznavanja i dana vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

''Prije 28 godina na današnji dan upoznali smo se u Cabo San Lucasu u Meksiku. Bio je osmi travnja. Nekoliko godina kasnije vjenčali smo se u Irskoj u dvorcu Ashford, tada je bio četvrti kolovoza. Simbolika 8448. Ti si moja ljubav zauvijek. Učinila si moj život radosnim. Ti si moje svjetlo, moj život i moja ljubav'', poručio joj je Pierce. 

Glumac s Keely ima dva sina, 21-godišnjeg Parisa i 25-godišnjeg Dylana, a iz braka s Cassandrom ima čak troje djece, Charlotte, 38-godišnjeg Seana i 49-godišnjeg Christophera, koje je usvojio s Cassandrom. Njihov pravi otac, Dermot Harris, rastao se od Cassandre.

Charlotte je, kao i njezina majka, preminula od raka jajnika 2013. godine, a Pierce se svake godine s tugom prisjeća i ovog događaja.

Brosnanovo i Cassandrino jedino dijete, Sean, vjenčao se s hrvatskom producenticom Sanjom Banić, s kojom ima i kćer Marley May.

Kroz medije se provlačila tema o kilogramima Brosnanove sadašnje supruge Keely, a Pierce je uvijek stajao na stranu svoje supruge te ističe da mu je prelijepa kao i prvog dana i da kraj sebe ne treba supermodela, već ženu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +6 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Proslavili su već 26. godišnjicu braka, a zbog jednog razloga malo tko je vjerovao da će toliko izdržati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene