Talentirana ljepotica

Glumica iz naše hit-serije oborila s nogu u uskoj haljini, neki su ostali bez teksta kad su vidjeli ovu fotku!

Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev (Foto: Screenshot) Petra Kraljev (Foto: PR) Petra Kraljev (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +14 Petra Kraljev (FOTO: Instagram) Galerija

Petra Kraljev zablistala je na jednom događanju u Splitu, za koje se dotjerala od glave do pete, pa dobila niz komplimenata.

Naša uspješna i talentirana glumica Petra Kraljev plijenila je pozornost na proslavi rođendana jednog splitskog hotela, a za tu se priliku posebno sredila i dobila brojne komplimente putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Milan Štrljić Svatko može sudjelovati Ovakav poziv iz Zaglava teško se odbija, evo što vam poručuje omiljena ekipa: "Ajmo, ljudi, napravimo to!"

33-godišnja Petra svoju je vitku liniju istaknula u pripijenoj žutoj haljini s volanom, koju je kombinirala sa zlatnim sandalama te s glamuroznom frizurom i šminkom. Tako sređena pozirala je i za Instagram, a svoje je pratitelje oduševila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev)

"Bez teksta sam", "Jako si lijepa", "Najljepša ikad", "Haljina je top", "Prelijepa", "Woooow", "Divna", pohvalili su je u komentarima.

Petra je nedavno sve ostavila bez daha i na jednom zagrebačkom događanju, za koje je obukla topić koji je otkrio trbuh i njezine ubojite trbušnjake.

Glumica je ranije za DNEVNIK.HR otkrila tajnu svoje besprijekorne figure.

"Podignula sam se s kauča, i to zahvaljujući mom bratu. Možda bih trebala u nastavku reći da sam od tog trenutka zavoljela vježbanje, ali svi koji me poznaju znali bi kako stvari zapravo stoje. Tijekom cijelog treninga pričam, prigovaram, pa žalim samu sebe i samo čekam da trener kaže: 'I zadnja vježba'. Ali ne pokušavam pronalaziti izlike za neodlazak u teretanu jer zaista smatram da su benefiti vježbanja mnogostruki. Primijetite da sam već dobila i trenerski rječnik", kazala je kroz smijeh.

Trenutačno je gledamo u seriji "Kumovi", a mnogi je pamte i iz serije "Na granici", u kojoj je glumila simpatičnu Mirelu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +10 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti  

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene