tatina mezimica

Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +7 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Galerija

Petar Grašo snimljen je na otvorenju Adventa u Zagrebu sa suprugom Hanom Huljić i njihovom kćerkicom Albom, koju nije ispuštao iz naručja.

Pjevač Petar Grašo postao je otac u srpnju ove godine, a sada je snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Ekskluzivnu fotografiju Graše koji u naručju drži kćer objavila su 24 sata, a snimljeni su na otvorenju Adventa u Zagrebu. Na fotografiji se vide i Grašina supruga Hana Huljić te njezina mama Vjekoslava, a svi izgledaju kao da se sjajno provode u zajedničkom izlasku.

Petar i Hana rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, a zadnji put smo ih imali priliku vidjeti skupa na njegovu koncertu u Beogradu ranije ovog mjeseca.

Grašo zbog obveza nije bio prisutan na porodu, a nedavno je ispričao kako je reagirao kada je prvi put vidio kćer.

"Jedan od sretnijih trenutaka je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skopja do Zagreba, pa autom do Splita. Kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke, rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje, majstore, pa ti sad vidi.' To je trenutak koji nikada neću zaboraviti, naravno", prisjetio se u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji.

Petar i Hana vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je Petar okončao dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity "Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene