Lijepa Španjolka

Bit će najstarija Bondova djevojka s 40 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnoge hollywoodske dive utjelovile su fatalne Bonove djevojke, a zadnja na listi našla se španjolska glumica Penelope Cruz.

Glumica Penelope Cruz utjelovit će Bondovu djevojku u novom nastavku tajnog detektiva 007. Snimanje počinje sljedeće godine u travnju, a tada će poznata glumica i navršiti 40 godina.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Tako će postati i najstarija Bondova djevojka u povijesti popularnog filmskog serijala.

>> U Ameriku je stigla prije 19 godina, znala je 2 rečenice na engleskom!

Do sada je to bila danas 87-godišnja Honor Blackman koja je 1962. u filmu 'Goldfinger' glumila Pussy Galore - tada je imala 39 godina. 'Penelope Cruz idealna je Bondova djevojka. Producenti su je već i prije htjeli angažirati, no nije bila slobodna zbog drugih obaveza', rekao je izvor za britanske medije. Snimanje novog nastavka koštat će vrtoglavih 100 milijuna funti, a žele Penelope jer je 'pametna i seksi'.

Suprug Penelope Cruz, Javier Bardem je u zadnjem Bondovom nastavku 'Skyfall' glumio Raoula Silvu, bivšeg agenta tajne službe MI6 koji je postao zločinac. Penelope i Javier čekaju svoje drugo dijete, a nakon toga slavna Španjolka kreće sa snimanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene