Naljutile se

FOTO Pozirala na naslovnici pa razljutila profesionalke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Časopis 'Golf Digest' odabrao je poznatu ljepoticu za svoju najnoviju naslovnicu, no to se nije svidjelo profesionalnim golfericama.

Paulina Gretzky, 'Maxim' model, ne bavi se profesionalno golfom, no zaručena je za zvijezdu golfa Dustina Johnsona te ima slavne roditelje, oca hokejaša Waynea Gretzkyja i majku glumicu Janet Jones Gretzky.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepe i mlade FOTO Seksi kćeri koje bi poznati očevi najradije držali pod ključem

Još jedna kći slavnog tate voli objavljivati izazovne fotke: Upoznajte Paulinu!

To je očito bilo dovoljno 'Golf Digestu' da upravo Paulina krasi naslovnicu najnovijeg broja njihovog časopisa, piše Huffington Post.
No, taj je odabir naljutio poznate golferice.

'Ne poštuju nas kao golfere. Očito Golf Digest pokušava prodati što više primjeraka časopisa. No, u isto vrijeme željeli bismo vidjeti malo više poštovanja prema ženskim golfericama', rekla je Stacy Lewis, profesionalna američka golferica, za New York Times.

Juli Inkster dijeli njezino mišljenje. 'Frustrirajuće je zato što je to Golf Digest, a ne neki ženski časopis. Mislim da bi trebali prepoznati izvrsne golferice koje imamo i njih staviti na naslovnice', rekla je Inkster.

Gretzky, koja je postala poznata po objavljivanju provokativnih selfija na društvenim mrežama, tako je 'ni kriva, ni dužna' razljutila brojne poznate sportašice.

'Znate kako kažu naši stari, seks prodaje i to nitko ne može osporiti. To je jednostavno tako. No LPGA (Ladies Professional Golf Association) ima dosta atraktivnih žena pa zašto ne bi iskoristili njih', komentirala je veteranka Angela Stanford.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene