Slavna fotografija!

Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) +0 Paris Hilton (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon gotovo dvadeset godina otkriven misterij noćnog izlaska Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan.

Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan početkom 2000. godine bile su poznate žestoke partijanerice, rado viđene na svim važnijim holivudskim partijima.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

Jednom prilikom su tako snimljene pri povratku iz noćnog izlaska i ništa ne bi bilo čudno da sve tri ne sjede u automobilu sa samo dva sjedala. Niti jedna od njih nije željela komentirati što se dogodilo te noći, sve do danas.

Naime, Paris je u radijskom showu "SirizsXM" Andyja Cohena otkrila kako se Lindsay našla u automobilu s njom i Britney, totalno nepozvana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Britney i ja smo zajedno izašle te večeri i srele Lindsay koja je nepozvana upala na jednu zabavu. Bile smo u bungalovima Beverly Hills Hotela na after partyju, i u jedno doba noći Britney i ja samo krenule kući. No Lindsay nas je počela pratiti, loviti i jednostavno nam je upala u automobil. U automobil koji je dvosjed. Ugarala se k nama", otkrila je Paris.

Priznala je i kako nije htjela raditi incident pa je nije htjela izbaciti iz vozila.

"Nisam je željela poniziti pred okupljenim paparazzima i reći joj da se gubi iz auta. Otišle smo do moje kuće, Britney i ja smo otišle na spavanje. I ne znam, Lindsay je vjerojatno otišla na drugu zabavu. Vjerojatno je bila pozvala taksi", objasnila je Paris.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Veliko prijateljstvo iz tadašnjeg doba, do danas nije preživjelo.

"Tada smo bile prijateljice. Lindsay je jedna od onih osoba kojima stvarno ne mogu vjerovati. A želim biti okružena ljudima koji zrače pozitivnom energijom, dobrim ljudima koji šire dobre vibracije samo", priznala je Paris.

Da je prijateljstvu došao kraj možda i nije čudo. Drama oko njihova "neprijateljstva" počela je još 2006. godine kada su Lindsay povezivali s Parisinim bivšim dečkom Stavrosom Niarchosom. Točnije, nakon što su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Nekoliko dana nakon što je priča izašla na vidjelo javnosti Paris se odlučila narugati Lindsay s prijateljem Brandonom Davisom koji ju odlučio izvrijeđati pred novinarima.

"Mislim da se njezino bogatstvo procjenjuje na 7 milijuna dolara, što znači da je zaista siromašna. Odvratna je. Živi u motelu. Ne znam tko bi želio biti s njome", govorio je Brandon novinarima dok se Paris pokraj njega smješkala i pravila da razgovara na mobitel, što su svi shvatili kao ruganje s njene strane.

No, tadašanji Parisin glasnogovornik Elliot Mintz to je demantirao.

"Nije fer tumačiti Brandonovu izjavu i poistovjećivati ju s onima što Paris osjeća prema Lindsay. Imamo ovdje dvije različite osobe. Brandon je bio taj koji je pričao, istina, Paris se u nekoliko navrata nasmijala ali nije ništa rekla", izjavio je Elliot dodavši kako je Paris imala mobitel u ruci kao "obrambeno oružje" i kako bi izbjegla pitanja novinara.

Sam Brandon se tjedan kasnije i sam ispričao "prijateljici" za sve izgovoreno, govoreći kako je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

No bio je to početak kraja holivudskog prijateljstva koje je punilo naslovnice i stranice tabloida diljem svijeta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene