Nećete vjerovati

GROZNI SU 5 najgorih pop senzacija ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada su pop glazbom vladali Michael Jackson i Madonna, a danas svatko može postati svjetska senzacija, bez obzira imali talenta ili ne.

Nekada je pop glazba bila rezervirana samo za one najbolje. Tom svjetskom scenom tijekom 1980-ih vladali su prerano preminuli kralj popa Michael Jackson i Madonna, koja i danas nosi titulu kraljicu usprkos bizarnom ponašanju. No, pop glazba više nije elitan pojam, već danas svatko može biti pop zvijezda.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Justin Bieber

Otkrio ga je pjevač Usher, koji je od tada 12-godišnjeg Biebera uspio napraviti svjetsku senzaciju za kojom sve mlade djevojke vrište, ali usprkos tome što Bieber vokalno dobro zvuči, kvaliteta njegovih pjesama je upitna. Prisjetite se samo pjesme 'Baby'.

Jedward

Ovi identični blizanci su čak predstavljali Irsku na Eurosongu, ali zapravo nemaju pojma o pjevanju i plesanju. Što je još gore, izdali su tri studijska albuma dosad. Osim kostima koji zapinju za oko, ne znamo kako su oni uspjeli postati pop zabavljači.

Crazy Town

Sjećate li se njihove pjesme 'Butterfly'? To je vjerojatno jedino i što znate o ovom bendu, no zbog tog singla uspjeli su svoj debitanski album prodati u 1.5 milijuna primjeraka. Tako su jednim hitom uspjeli zapečatiti svoj status u pop kulturi.

Rebecca Black

Još jedna tinejdžerska senzacija uz Biebera bila je Rebecca Black sa svojom pjesmom 'Friday'. Spot za pjesmu ima skoro 100 milijuna pogleda, ali je i jedan od najgore ocjenjenih na YouTube, sa približno dva milijuna negativnih lajkova. Pjesma je bila toliko loša da je i samu Black bilo sram, ali to ju nije spriječilo da snimi pjesmu 'Saturday'.

Westlife

Irski boy bend prvi je potpisao Simon Cowell, te su prodali čak 50 milijuna primjeraka svojih albuma, no zapravo se radilo o lošijoj kopiji Backstreet Boysa. Začuđujuće je da su bili toliko popularni da im je sultan od Bruneja platio 2.5 milijuna funti za privatni koncert od sedam pjesama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene