Svi su gore

Novo IN mjesto u Zagrebu: Poznati Hrvati pojurili na otvorenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo se pričalo, vrijedno radilo, a sada je Gradska kavana opet otvorila svoja vrata – što naravno nisu propustile ni brojne poznate osobe.

U prostoru nekadašnje Gradske kavane na Trgu bana Jelačića službeno je otvorena nova kavana Johann Franck. Stigli su broji poznati koji nisu mogli propustiti dugoočekivano otvorenje, pa se na jednom mjestu našla lista pjevača, glumaca, Tv voditelja, kao i sportaši te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 Koliko ljubavi! Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

Nina Badrić za inMagazin progovorila o navodnoj vezi s glumcem Goranom Bogdanom

Poznate dame plijenile su pozornost u svojim modnim kombinacijama, među ostalima Maja Šuput donijela je dozu glamura u raskošnoj haljini, Anica Kovač naglasila je duge noge, a Nina Badrić pokazala je sjajno poznavanje novih trenova pa se pojavila u ponču s resicama i žarko žutim cipelama, dok se komičarka Andrea Andrassy isticala u roznoj suknji. Događaj nije propustio ni Dario Šimić, te Zoran Mamić, baš kao i Tomo in der Muhlen koji je bio član žirija našeg popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Inače, a preuređenoj kavani kojoj smo dodali dašak modernog vremena možete uživati u kavani, slastičarnici, bistrou i lounge baru. Zanimljivo je i da je zid u kavani Johann Franck, koji gleda prema glavnom trgu, s unutarnje strane obložen je replikom kamena koji se nekad vadio iz kamenoloma Bizek, koji se nalazio na rubu Medvednice iznad Stenjevca. No to je tek dio zanimljive priče o novom IN mjestu u Zagrebu.
 

 

Johann Franck kavana osvježila je interijer Gradske kavane koja je oduvijek bila centar društvenog života grada Zagreba....

Posted by Johann Franck on Wednesday, May 6, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene