Problematična guza

FOTO 'Anaconda' otkriva mnogo više...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošlog tjedna njezinu smo stražnjicu mogli vidjeti posvuda. Slušali smo o njoj, čitali, gledali. Cilj je postignut!

Kako bi promovirala novi singl 'Anaconda', Nicki Minaj je objavila, u najmanju ruku, provokativnu fotografiju svoje pozamašne pozadine.

Pogledaj i ovo Sebastian Popović u svom je svijetu Zaljubljeni Sebastian Popović napokon pronašao djevojku svog života: "Vidim to kao dar s neba"

Mediji su se raspričali o tome je li slika uistinu 'stražnjičastična' ili je preskandalozna za Instagram. Nakon silnih rasprava o njezinoj stražnjici i ona se sama oglasila navodeći kako su fotografije bijelkinja u istim pozama 'anđeoske i prihvatljive', a ova njezina je upitna.

Nauljila se i pozirala – fotografije nisu za svakoga!

Treba uzeti u obzir kako je sporna fotografija problem i izdavačke kuće koje nije uspjela spriječiti Nicki da je objavi sve sa ciljem da podigne 'malo' prašine prije objave novog singla.

Nicki Minaj je vlasnica svog tijela i njezino je pravo da se izražava kako želi. Smatramo li stražnjicu vrstom umjetnosti, onda je to njezin umjetnički izražaj.

Crne ili bijele, stražnjice se ne dovode u pitanje ako su namjenjene muškom tržištu ali kad stražnjicu koristite u marketinške svrhe kako bi promovirali sami sebe, tada može doći do zbunjenih pogleda i nerazumjevanja. Bez obzira na sve rasprave koje se vode oko ove slavne stražnjice, njezina je vlasnica postigla upravo ono što je htjela, medijsku pažnju i odličnu reklamu za svoj novi singl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene