zagolicala maštu

Nives u badiću s opasnim izrezom otkrila tetovažu na intimnom mjestu i zaintrigirala pratitelje: "Što piše?"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 1 +17 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu s izrezom na donjem dijelu kroz koji je provirio djelić njezine tetovaže.

Za Nives Celzijus ljeto još nije gotovo.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi lila badiću s opasnim izrezom na donjem dijelu kroz koji je provirio djelić njezine tetovaže, a prizorom je zaintrigirala pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Što piše na tetovaži?", "Super tetovaža", "Tetovaža budi maštu", neki su od komentara na račun tetovaže na intimnom mjestu, a dobila je i hrpu komplimenata: "S godinama sve bolja i zgodnija", "Prekrasna kao i uvijek!", "Kako si seksi", "Jako lijepa i zgodna".

U komentarima joj se javila još jedna poznata Hrvatica, koja se pohvalila da ima isti badić.

"Imamo isti badić, vrh ti stoji", napisala joj je Žanamari Perčić, a kako njoj stoji, pogledajte u galeriji.

Inače, Nives ima i tetovažu na stražnjici, kojom se također pohvalila a društvenoj mreži, a početkom godine napravila je još jednu na rebrima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene