nije im loše!

Nives i Ecija jedva su dočekale opet nekamo skupa otputovati, pogledajte kamo su otišle i kako se provode

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus prva emisija TLZP Galerija

Nives Celzijus i Ecija Ivušić javile su se iz Istanbula, u koji su otputovale s društvom.

Nives Celzijus (39) i Ecija Ivušić (34) u svojim su storyjima na Instagramu otkrile da su otputovale u Tursku.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Prvo su se javile iz zračne luke u Zagrebu, a zatim i iz aviona, gdje je Ecija snimila Nives kako čita svoju kolumnu.

"Čita. Ali sebe", napisala je Ecija pored fotke, a zatim su uslijedile snimke s njihove konačne destinacije, turskog Istanbula.

U videima su otkrile i kako je s njima na putovanju još nekoliko ljudi, uključujući i popularnog domaćeg influencera Davora Gerbusa. Snimale su se na brodu i tijekom šetnje gradom, a Ecija je jutro kasnije u svojim storyjima otkrila da je spavala samo tri sata.

Nives i Ecija prijateljice su nekoliko godine i već su ranije zajedno bile na odmoru. Posljednji su se put skupa odmarale 2020. godine, a tada su odabrale nešto bližu destinaciju, točnije Split, gdje su se fotkale u badićima i zapalile društvene mreže.

 

Fotke s njihova novog putovanja potražite u našoj galeriji, a Nivesina seksi izdanja gledatelji imaju priliku gledati i u novim epizodama showa "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je članica žirija i iz tjedna u tjedan izgleda samo sve bolje.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene